Pagina's

dinsdag 12 maart 2013

fran táge

Voor deze kaart ben ik begonnen met een wit papiertje. Hier heb ik met witte colorbox bloemen op gestempeld (Hero arts). Toen ze droog waren ben ik er met lila colorbox overheen gegaan en daarna opgewreven met een doekje. Dit wordt ook wel de ghost techniek genoemd. Daarna met goosebumps eroverheen gespoten. Hier zitten ook glitters in, wat een leuk effect geeft. Eenmaal droog heb ik de randen bewerkt met distress inkt. De goosebumps werken nu als een resist.
De vlinder heb ik met de fran táge techniek bewerkt. Een heerlijke kliedertechniek. Neem een chipboard vlinder en berwerk deze met distress inkt om de grijze kleur weg te werken. Vervolgens witte en paarse acrylverf op aanbrengen (mag best dik voor extra reliëf) en dit bestrooien met glassglitter en fragments van Stampendous. Nog wat embossing enamel van Stampendous en ultra thick embossingpoeder er overheen en fohnen maar. Is het niet naar je zin kun je de techniek net zo lang herhalen tot het naar je zin in.
Op een met distressinkt bewerkte witte strook papier heb ik de nieuwe tekst van Creafine gestempeld. De kaart heb ik afgewerkt door hem op lila cardstock te plakken.