Pagina's

vrijdag 13 december 2013

Variaties op een kerststempel 3

Zoals beloofd het vervolg van de kaarten met de Paper Artsy Jofy mini kerststempel...Na het eerste gedeelte van de serie ben ik verder gegaan met wat kraft dat ik al klaargelegd had omdat ik daar ook weer eens wat kaarten mee wou maken. Samen met achtergrondstempels van Stampcamp en Crafty Individuals kwamen daar bij mij deze twee kaarten uit:
Een stuk kraft dubbelgevouwen yot een kaart. Daarop de slingerstempel (Stampcamp) met rode chalkinkt gestempeld. Op crème-kleurig cardstock de kerststempel (Jofy) met metalic bronze chalkint gestempeld. De randen met DI Vintage Photo gesponst en ingekleurd met Derwents. Verhoogd op het kraftkaartje geplakt. De Washitape (Xenos) geknipt in verschillende stukken en op de kaart geplakt. 
De zesde kaart ben ik begonnen door op crème-kleurig cardstock de kerststempel met Versafine Black Onyx te stempelen. Daarna met een fijnschrijver en hoek-liniaal de lijnen er omheen getgekend. Op een stuk kraftpapier de slingerstempel (Stampcamp) met witte Hero Arts Unicorn en daaroverheen met rode chalkinkt gestempeld. Tussendoor maar een klein beetje laten drogen. De stempelafdruk ingekleurd met Derwents en verhoogd op het kraft geplakt. Dit op het cardstock geplakt en het Washitape (MD) over de breedte van de kaart geplakt. Ik hoop dat je het weer leuk vond om deze variaties met een kerststempel te zien... De volgende keer laat ik je nog twee kleine kaartjes hiermee zien. Creatieve groetjes, Gerrina

2 opmerkingen:

Unknown zei

Heel knap en artistiek! Groetjes

Renée zei

ook deze zijn weer mooi geworden.Groetjes Renée