Pagina's

woensdag 27 november 2013

Variaties op een kerststempel 1

Helemaal in de kerstsfeer deze stempel en ik vind ´m zo leuk! Vandaar dat ik een hele serie ermee heb gemaakt. Wel allemaal een beetje anders, zodat het leuk blijft om ze te maken èn zodat je een klein overzicht krijgt van wat je met deze stempel zoal kunt doen. Natuurlijk kan er nog veel meer mee! Deze kaarten waren als het goed is ook in de stand van Creafine op de beurs in Rijswijk afgelopen weekend te bewonderen. Met deze kaart ben ik begonnen:
Als eerste recht op het kaartpapier met het TCW stencil cubist en DI Shabby Shutters gesponst. Op een stuk wit cardstock de Jofy kerststempel met Versafine Black Onyx gestempeld. Ingekleurd met Derwents en de randen gesponst met DI Festive Berries. Dit verhoogd op de kaart geplakt. Van daaruit heb ik deze gemaakt:
Op een klein stuk stempelpapier de kerststempel 2x gestempeld met Versafine Onyx Black. Deze ingekleurd met Derwents. De randen gesponst met DI Black Shoot. Dit verhoogd op de kaart geplakt. Een keer het washitape over de hele breedte van de kaart geplakt en twee keer tot aan de stempelafdruk. De volgende keer meer kaarten met deze stempel. Creatieve groetjes, Gerrina

3 opmerkingen:

De hobbydroom zei

Prachtig Gerrina!!

Lorraine zei

like your modern looking cards

maria's knutselplezier zei

Prachtige kaartjes vooral de tweede vind ik super, heel mooi gedaan , origineel en speciaal!!

Groetjes
Maria