Pagina's

maandag 9 april 2012

troost.....!!

.....Voor iedereen die denkt dat ie veel rommel maakt tijdens het stempelen!
Ha,ha..het maakt niet uit of je een meter of twee meter tot je beschikking hebt, het wordt toch wel een troep!! Volgens mij herkennen veeeeel mensen zich in deze foto! :o)oh ja, als je goed kijkt zie je dat ik ook nog wel wat heb gedaan! De statige man (en de klok) op de kaart is van de nieuwe sheet van Creafine (mooie stempels!!)

6 opmerkingen:

Yolanda Pasterkamp zei

Haha, herkenbaar hoor: mijn plekkie is bijna net zo groot als een a4-tje. Is het niet het probleem van alle stempelaars?

Gerrina zei

Blijft een probleem hoor! Uiteindelijk hou ik ook een werkplek van A4-formaat over, maar bij mij ligt de vloer ook vol. (Omdat ik niet zo'n grote tafel heb...of ligt het daar toch niet aan?) Ben benieuwd naar het resultaat dat hieruit voortkomt? Groetjes, Gerrina

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat heb jij nog veel ruimte over :-)))

Groetjes, Alie

maria's knutselplezier zei

Ja zo ligt het bij mij in de living ook , alhoewel ik een hobbykamer heb, maar in de living heb ik veel meer licht, en is het veel gezelliger, tot wanhoop van mijn man, als we bezoek krijgen en moet opruimen vind ik daarna gewoon niks meer terug, das pas het probleem!! Ik ben blij dat ik niet alleen zit met mijn probleem!!!

Groetjes
Maria

Renée zei

Goh Linda, ik wist niet dat je bij mij een foto had gemaakt ;-))
Groetjes Renée

Gery zei

Hi, Hi, wat is dit een keurig opgeruimd bureau. Sorry hoor, maar ik herken mezelf daar echt niet in :-))))))))
Vrolijke groeten Gery