Pagina's

woensdag 23 november 2011

Distress stains op de beurs

Van de inmiddels voorbije Creabeurs in Gorinchem vond ik nog een paar demo-kaartjes waar ik een kleine tekststempel van Creafine bij heb gezet. Leuke stempels voor 10x10cm kaartjes. Hierboven heb ik van een nestabilitie een reepje zijkant gebruikt. De gebruikte bloemenstempel is van Hero Arts, na Versamark stempelen geƫmbost met clear poeder en bewerkt met slechts 2 kleuren distress Stains die zich erg makkelijk laten mengen.

De kaart hieronder is op bijna dezelfde wijze gedaan, maar dan met een deel van een A6-grote stempel van Stamp Camp, eentje waar ik meteen voor viel. Echt geweldig! Het labeltje is "gewoon" uit de hand geknipt en voorzien van een Creafine tekststempel.

Voor wie a.s. weekend nog een momentje heeft: wij staan met onze stand weer in Rijswijk op het Creaweekend. Leuk als je even komt groeten. Wie weet?
Groet, Yolanda.


5 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Onwijs mooi Jolande. Prachtig van kleur en compositie. De bovenste stempel heb ik op de KreaDoe gekocht maar nog niets mee gedaan. Dit inspireert me weer om hem te pakken.
groetjes Marja

Monique - Mienokje zei

Schitterend! Zo wil ik ook mijn kaarten maken. Blijven oefenen, ik weet het. En weer naar zo'n gezellige stempeldag gaan.

Groetjes,
Monique

Marian zei

Heel mooi de stempel kaarten
Groetjes

Enny zei

Een prachtigen kaart Yolanda !! Groetjes Enny

khushifairy zei

the second images seems to have tilted inner card.
valentine gifts pakistan